FOTO Nova.rs u Skadarliji: Kofer pripada ubijenom Amerikancu

Ekipa Nova.rs otišla je u Skadarliju koju su opkolile jake policijske snage zbog sumnjivog kofera. Kako smo nezvanično saznali na licu mesta, kofer i ostale nađene stvari pripadaju Gavinu Glimu, Amerikancu koji je ubijen na Zvezdari.

 

Na terenu su tri policijska automobila i nekoliko pripadnika MUP, kao i inspektori. Kofer su otvorili na licu mesta, a u njemu su pronašli garderobu i dokumenta.

Policija Ulica Strahinjica Bana
Policija u Ulici Strahinjića Bana Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nezvanično saznajemo da stvari pripadaju Amerikancu koji je na Zvezdari prebijen nasmrt.

Prema prvim informacijama, Amerikanac je sinoć bio pijan i hteo je da odsedne u hostelu. Navodno su ga izbacili iz hostela, odnosno, nisu hteli da ga prime da prenoći, jer je bio pijan i svađao se sa njima.

„Nisam radio sinoć, pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da je u pitanju ubijeni. Ali da se dogodila svađa i da nisu hteli da prime čoveka jer je bio previše pijan je istina“, rekli su nam iz hostela.

Iz obližnjih kafića kažu da je reč o Afroamerikancu koji se često šetao po Skadarliji i dodaju da je nađeni prtljag njegov, jer ga je, kako navode, stalno vukao sa sobom.

„Sedeo je sa skitnicima i pijanicama kod česme. Tu su se opijali po celu noć. Taj prtljag je njegov, non stop ga je vukao uz sebe“, rekli su nam iz kafića.


(Nova)

Total
1
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Prethodni članak

Ambasadorica SAD u UN: Ne postoji budućnost entiteta izvan BiH

Sledeći članak

Aganspahić sačuvao nadu

Povezani članci